OŠTRA KRITIKA NA RAČUN BLOKADE GRADA Prometni kolaps nazvali iživljavanjem nad građanima (FOTO)

Prometni kolaps u Zagrebu naljutio je građane.

Zbog dolaska moćnih svjetskih državnika, Zagreb se nalazi u prometnoj blokadi. Ogorčeni ovakvom situacijom, građani Gornjeg Grada poslali su medijima prosvjednu notu zbog nastale situacije.

Njihovo pismo objavljujemo u cijelosti:

”Svi smo svjedoci iživljavanja političara  prema građanima i angažiranja na tisuće službenika koje opet plaćaju ti isti građani.


Kada nam dolaze neki političari i bez obzira gdje Gornji Grad se potpuno blokira, nitko ne može ni vani ni unutra.

Raspitao sam se,  zbog toga što će prve dame političara sa Balkana u pratnji prvog gospodina posjetiti galeriju Meštrović  na Gornjem Gradu je od 10.30 pa sve do 14 sati sve potpuno blokirano, čak muzej neće posjetiti sve prve dame jer im to nije zanimljivo ali zato je policiji itekako zanimljivo sve blokirati i zaustaviti normalan život građana, turista, školskih ekskurzija itd.

Molimo vas da to spomenete u vašim medijima.

Unaprijed Hvala

Građani Gornjeg Grada”

Uz navedeni tekst, priložili su i fotografije koje pokazuju kako je na navedenom području, kretanje građanima onemogućeno.

20151125_111938

Podsjetimo, sastanak Brdo-Brijuni je prvi na kojem će se okupiti svi predsjednici zemalja zapadnoeuropske izbjegličke rute s izuzetkom grčkog predsjednika, piše N1. U ovome trentuku Kolinda Grabar Kitarović na Pantovčaku očekuje državne dužnosnike.

PREDSJEDNICA GRABAR KITAROVIĆ ZASJALA U BIJELOM Počinje sastanak Brdo-Brijuni!

 

Komentari

loading...
-->