OSTAVILA ME BESPOMOĆNU NA WC ŠKOLJCI! Zagrebačka drama bivše saborske zastupnice: ‘Zapomagala sam skoro sat vremena!’

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Bivša SDP-ova saborska zastupnica Vesna Škulić nema sreće s osobnim asistentima. Naime, dok traje potraga za srbijanskom državljankom (36), koja je optužena da je zastupnicu orobila u njezinom zagrebačkom stanu, tužiteljstvo sada istražuje slučaj još jedne njegovateljice, ovaj put iz Zagreba (43).

‘TADA JE VEĆINA LJUDI NA POSLU’ Zagrepčanka zatekla dvije osobe kako čuče ispred vrata, kutija s osiguračima bila je otvorena

“Brinula se o meni od veljače do lipnja 2021., kada me ostavila bespomoćnu i otišla iz stana. Zamolila sam je da mi raspakira stvari kupljene na tržnici i da me odveze do toaleta. Ljutito je uzela stvari i odložila ih u kuhinji, a mene je odvezla u kupaonicu i s kolica transportirala na WC školjku. Pitala sam je zar me misli tako ostaviti, na što je rekla da”, ispričala je Škulić za Jutarnji, te dodala.

“Odbila mi je potom dodati mobitel, nakon čega je otišla iz stana zalupivši vratima. Znala je da uzimam terapiju za visoki tlak i protiv napada panike i gušenja, stoga je bila svjesna da mi je moglo pozliti u takvom stanju. Nakon 45 minuta zapomaganja, susjeda me čula, a onda je došla i policija”, ispričala je.

U svom objašnjenju istražiteljima, bivša saborska zastupnica navodi kako je tome prethodila svađa između nje i asistentice.

“Dala sam joj 4500 kuna, na što mi je rekla da se ne slaže s tim iznosom jer je 300 kuna manji. Objasnila sam joj da nije u redu da me ostavlja bez najave, a dogovor je bio da je 15 dana rok za raniji odlazak”, zaključila je Škulić.

UMRO JE U KUTU ČEKAONICE, PORED APARATA ZA KAVU! Što se dogodilo na Svetom Duhu? Kći je pronašla mrtvog oca: Nema dokaza da ga je itko obilazio?

Zagrebačko općinsko tužiteljstvo podignulo je zbog ovog optužnicu protiv asistentice zbog napuštanja nemoćne osobe, no ona se ne osjeća krivom

“Isplatila mi je plaću, ali ne kako je dogovoreno, pa sam joj rekla da to nije sav novac koji mi je dužna. Na to mi je Vesna rekla neka uzmem novac i odem iz stana”, ispričala je asistenica svoju stranu priče.


Komentari