OSTAT ĆETE ŠOKIRANI: Milan Bandić kakvog još niste vidjeli (FOTO)

Facebook

Njegov tempo bi rijetko tko mogao pratiti.

Složili bi se mnogi s ovom konstatacijom. Svestrani gradonačelnik neumorno obnaša svoju dužnost i posjećuje doslovce sve događaje. Ispraća građane na Mirogoju, kumuje, pere ulice u cik zore i još mnogo toga. No, privatni život ostaje privatan i vrlo rijetko priča o njemu, a suprugu ne spominje.

Nedavno ga je i Stanković kada je gostovao u njegovoj emisiji pitao o privatnom životu. Najviše mu znače supruga, kćerka i Rudi, no smatra da je zakazao na obiteljskom planu, ali da ne može drukčije.

“Puno sam radio i moram još puno raditi. Ako želite nešto napraviti, morate se odreći privatnog. Ako želite odraditi svojih 8 sati to je druga priča”, kazao je Bandić.

“U nedjeljno jutro cvijeće i kolači za suprugu Vesnu”, podijelio je uspomenu iz 2014. godine i dobio podršku brojnih građana.

Facebook
Facebook

No, komentari građana su podijeljeni jedni kažu kako je on pravi čovjek dok drugi tvrde kako je riječ o jeftinim političkim poenima i naravno da se pokrenula polemika.

“To je čovjek pravi muž! Prema ženi znak ljubavi i poštovanja”, napisala je obožavateljica, a brojni su podržali njezine riječi i rekli kako je to divna gesta, dok su neki ipak rekli kako su to sve predizborne igre.

“Kakav farbar! Vlastita žena mu nije ni u primisli! Sve je to zbog izbora!”, ustvrdila je Željka kojoj se pridružio i ovaj komentar: “Daj Bandiću ne blamiraj se više pa nisu Hrvati sisali veslo”.

>>>>5 RAZLOGA zbog kojih je Milan Bandić u Zagrebu nepobjediv

 


Komentari