Ostali ste bez posla ili već duže vrijeme tražite? Donosimo top 10 poslovnih prilika u metropoli!

Pixabay

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

LAD 1 zapošljava ovlaštenog diplomiranog inženjera građevinarstva (m/ž) i projektanta suradnika (m/ž) u Zagrebu. Potrebno je relevantno radno iskustvo. Rok prijave je 16.7. Aplicirajte.

Makar Navis d.o.o. zapošljava voditelja u uredu (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 16.7. Posao obuhvaća koordinaciju poslovanja više ureda u Hrvatskoj i vođenje svih administrativnih poslova. Potrebna je minimalno godina dana radnog iskustva na sličnim poslovima te napredno znanje MS Office paketa. Prijavite se ovdje.

Caffe bar Rubikon zapošljava konobara (m/ž) u Zagrebu, na Terminalu Črnomerec. Prijaviti se možete najkasnije do 13.7. Provjerite uvjete putem linka.

Chillout hostel zapošljava na poziciji samostalan kuhar (m/ž). Mjesto rada je Zagreb – centar. Rok prijave je 13.7. Poželjna je godina dana radnog iskustva, poznavanje trendova u kuharstvu, izražene sposobnosti organiziranja i planiranja posla. Prijavite se.


Thermia kamini d.o.o. traže djelatnika za prodaju i marketing (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 31.7. Potrebno je radno iskustvo od tri godine, organiziranost i poznavanje obrade robnomaterijalne dokumentacije. Traži se izvrsno poznavanje engleskog jezika, a prednost donosi znanje njemačkog i engleskog. Prijavite se putem linka.

Medicopharmacia d.o.o. zapošljava na poziciji Key Account Manager (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 22.7. Potrebno je radno iskustvo od dvije do tri godine u prodaji i farmaceutskoj industriji. Traži se odlično znanje engleskog jezika. Provjerite više o poslu i aplicirajte ovdje.

Bluesun Hotels & Resorts zapošljava na poziciji agent sa znanjem njemačkog jezika (m/ž) u Zagrebu. Potrebno je minimalno pet mjeseci radnog iskustva na sličnim poslovima, poznavanje njemačkog jezika na minimalno C1 razini te je poželjno poznavanje Ticketing sustava. Poslodavac nudi fiksnu plaću 5.000 kuna neto i razmjerni stimulativni dio kod ostvarenja budžeta. Prijavite se putem linka.

CCPORTER Sp. z o.o. traži pojačanje na poziciji Customer Care Specialist with Croatian (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 23.7. Potrebno je znanje poljskog ili engleskog jezika i prethodno iskustvo. Poslodavac nudi kompetitivnu plaću i bonuse te edukaciju. Prijavite se putem linka.

Mlinar zapošljava u Zagrebu na pozicijama: vozač (m/ž), radnik u hladnjači (m/ž), prodavač (m/ž). Potrebna je srednja stručna sprema i poželjna je jedna godina radnog iskustva. Nude mjesečne nagrade za rezultate rada, božićnicu, uskrsnicu, dar za dijete, jubilarne nagrade, loyalty karticu za zaposlenike i još puno toga. Prijavite se ovdje.

Baustoff+Metall Hrvatska d.o.o. zapošljava na poziciji skladištar/ vozač (m/ž) u Zagrebu – Sesvete. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine, vozačka dozvola B + C kategorije i sposobnost rada u timu. Aplicirajte.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla! 

Vaš posao.hr. 

Komentari