Ostajete kod kuće za doček Nove godine? Evo koji će vas filmovi ispratiti u 2018.

screenshot

U slučaju da ste odlučili dočekati Novu godinu kod kuće, sigurno će vas zanimati ponuda filmova.

Za samo nekoliko dana, otkucat će ponoć i ući ćemo u Novu godinu. Već su u pripremama novogodišnje odluke, traže se mjesta za doček i organiziraju zabave. Ako ste jedni od onih kojima doček ne predstavlja nešto pretjerano bitno u životu i jednostavno želite biti s najboljom osobom na svijetu – sa samim sobom, možda će vas zanimati program koji vas očekuje na poznatim televizijskim programima.

Filmovi počinju već od ranih jutarnjih sati. Od animiranih filmova moći ćete pogledati: Čudnovate zgode Šegrta Hlapića, Bijeli očnjak i Nebesa.

Najviše filmova nudi RTL televizija, koja će u poslijepodnevnim satima prikazivati animirani film Nebesa, dok će na Novoj Tv biti moguće pogledati romantičnu komediju Princezini Dnevnici. Obje televizijske kuće, prekinut će ova dva filma s vijestima, gdje ćete vjerojatno gledati prve novogodišnje vatromete. Baš u trenutku kada gotovo zaboravite što ste počeli gledati, završit će vijesti i filmovi će se nastaviti.

Filmski program nudi filmove različitih žanrova, stoga moći ćete pogledati prvi dio Harry Pottera s nadom da će jednog dana početi prikazivati i druge nastavke. Harry Potter bit će emitiran na 2. programu HRT-a u 20 sati, a istovremeno će RTL započeti s prikazivanjem komedije Krađa identiteta, nakon koje slijedi Lažljivac.

Iza ponoći, točnije oko 1 sat očekuje vas mnoštvo akcijskih filmova: Kick-Ass 2 i Nestali za 60 sekundi na HRT-u 2, Smrtonosna utrka na RTL-u i Lanac osvete za ljubitelje Nicolas Cage-a na Novoj TV.

Ako niste zadovoljni s filmskim programom, uvijek možete gledati snimku Svjetskog prvenstva u pikadu na RTL-u 2.

Uz ovakav sadržaj, pitamo se gdje su dobra stara vremena kada smo mogli gledati maraton prvih filmova o Batmanu, Dan Neovisnosti i Nemoguće misije.

Komentari

loading...