Osmi požar u Zagrebu: Zapaljen automobil u garaži poznatog trgovačkog centra

Foto: Boris Kovacev / CROPIX

Jučer se u 16 sati na razini -1 u podzemnoj garaži zagrebačkog trgovačkog centra Avenue Mall zapalio automobil.

Nešto prije 16 sati krenulo se intenzivno dimiti iz jednog parkiranog auta u podzemoj garaži zagrebačkog trgovačkog centra. Zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca požar je brzo ugašen, auto je djelomično izgorio, ali požar se nije proširio na okolne automobile.

Na intervenciju su stigla tri vozila s 11 vatrogasaca koji su požar neutralizirali već u 16:06. Garaža je ubrzo i odimljena i otvorena za promet.

“Došla sam iz Vrbovskog s troje djece na Interliber pa smo prvo otišli gore, u trgovački centar. U jednom sam trenutku čula poziv s info pulta i pročitali su naše registarske oznake, rekla je za 24sata vidno uznemirena vlasnica automobila. “Kada smo se spustili u garažu, skoro sam pala u nesvijest. Ne znam što se dogodilo, auto se zapalio sam od sebe.

“Hvala Bogu, nitko od nas nije bio unutra i požar se nije proširio na ostale aute. Kupili smo auto prije tri godine, na kredit i još ga nismo isplatili. To nam je bila jedina imovina, a sad smo ostali i bez toga”, ispričala je očajna vlasnica automobila.

Komentari