OSJEČKI ADRENALINSKI SPORTSKI SHOW STIŽE U ZAGREB, VARAŽDIN I RIJEKU

priredba.hr

Dok se zaljubljenici u ekstremne sportove kao i brojni bmx, skate i inline vozači iz cijeloga svijeta pripremaju za najveći ekstremno-sportski i glazbeni događaj u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi, osječki Pannonian Challenge, neumorna ekipa koja stoji iza festivala otišla je korak dalje i najveću ekstremnu zabavu u ovom dijelu Europe odlučila je približiti drugim krajevima Hrvatske.

Challenge Tour imat će tri stanice, tri Hrvatska grada – Zagreb, Varaždin, Rijeku i tako upoznati tri hrvatske regije s Pannonian Challengeom, a posjetiteljima pružiti vratolomije koje se u Osijeku već tradicionalno mogu vidjeti svake godine na lijevoj obali Drave. Također, svi posjetitelji moći će vidjeti vratolomije budućih Olimpijaca, jer poznato je da BMX i skateboard postaju Olimpijski sportovi na Igrama u Tokiju 2020. godine. Uz spomenute discipline, Challenge tour će okupiti i najbolje inline vozače, stoga će i ljubitelji vratolomija na rolama doći na svoje.

„Stiže nam proljeće, a s njim i prilika za neke nove sportske priče. Stoga smo odlučili i ostatku Hrvatske pokazati sportski spektakl koji već dugi niz godina u Osijek dovodi vodeće ekstremne sportaše iz cijeloga svijeta. Challenge Tour Varaždin će ujedno biti u Prvenstvo Hrvatske u BMX freestyleu i to ne slučajno. To je rodni grad našeg najboljeg BMX vozača i svjetskog prvaka Marina Ranteša, stoga je ovo odlična prilika za pogledati kako uz Ranteša voze najbolji hrvatski BMX vozači.’ izjavio je Jurica Barać, organizator Pannonian Challengea.


Komentari