ORIJENTACIJSKI TJEDAN FFZG-a: Razne zabavne i edukativne aktivnosti i radionice za brucoše

Na Filozofskom fakultetu u Zagrebu će se od 3. do 7. listopada 2016. održati Orijentacijski tjedan za brucoše.

Orijentacijski tjedan FFZG-a osmišljen je kako bi se studentima koji prvi put dolaze na studij, brucošima i stranim ERASMUS-ovcima, pomoglo u snalaženju na Fakultetu.

U okviru Orijentacijskog tjedna organizirat će se različite zabavne i edukativne aktivnosti. Bit će predstavljene službe, centri i uredi fakulteta: Studentska služba, Ured za ISVU, Info-centar, Centar za potporu e-učenju (OMEGA), Knjižnica, Centar za strane jezike, Savjetovalište za studente, Ured za međunarodnu suradnju, Ured za studente s invaliditetom, Samostalna katedra za kineziologiju i Zdravstvena zaštita studenata.

Predstavit će se i studentske udruge koje djeluju na fakultetu: Sportska udruga Filozofskog fakulteta (SUFF), Klub studenata anglistike X.a i Akademski zbor Concordia discors.

Za brucoše su pripremljene i razne radionice koje će im olakšati početak studija na ovom fakultetu. Raspored radionica i termine održavanja provjerite na poveznici. Napominjemo da je za neke radionice potrebna prijava. Dodatne informacije potražite na mrežnim stranicama Orijentacijskog tjedna FFZG-a te na Facebook događaju.


Komentari