OPROŠTAJ DR. ZORANA BAHTIJAREVIĆA Postaje glavni liječnik UEFA-e: ‘Jednom Klaićevac, zauvijek Klaićevac’

Zoran Bahtijarević (foto: HNS)

Zoran Bahtijarević, bivši ravnatelj Klinike za dječje bolnice u Klaićevoj ulici, na Facebooku je objavio kako odlazi iz te bolnice i to nakon gotovo 30 godina rada. U dirljivoj objavi navodi kako je u Klaićevoj našao novu obitelj, ali i da postaje glavni liječnik UEFA-e.

“Da ne bude tajni, jer ih u mome životu i nema puno: ne odlazim u mirovinu. UEFA mi je, nakon godina rada, ponudila da ovo sto sam radio do sada, kao glavni medicinski časnik (Chief Medical Officer), pocčnem raditi kao stalan posao i budem voditelj njene medicinske sluzžbe. Ogromno priznanje i veliki poticaj za liječnika iz jedne malene Hrvatske. Pa ću to do kraja godine činiti kao do sada, uz puno putovanja, a od siječnja ću, kako stvari stoje, svoj dom potražiti na obalama ženevskog jezera”, napisao je dr.med. Zoran Bahtijarević.

“Sreće, da sam u Klaićevoj našao drugu obitelj. Koja me jednako tako poučavala, motivirala, inspirirala… pa ako i jesam pomicao granice, činio sam to zbog njih. Sa njima. Pa ću iz sveg srca i na sav glas reci: volim vas dragi moji Klaićevci. Sve, bez iznimke!!! I uvijek ću vas voljeti. Jednom Klaićevac, zauvijek Klaićevac. Svi ste vi moji, zauvijek. Gdje god bio. I nadam se da ću ja ostati vas”, napisao je dr. med. Bahtijarević na Facebooku.

Inače, dr. Bahtijarević dugogodišnji je liječnik Hrvatske nogometne reprezentacije, u Klaićevoj bolnici radio je od 1992. godine kao dječji kirurg, dok je funkciju ravnatelja obnašao od 2015. do 2018. godine.

Komentari