OPREZ U CENTRU GRADA Iduća dva dana posebna regulacija prometa

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

U srijedu i četvrtak očekuje se dolazak i boravak Francuskog državnog izaslanstva, zbog čega će se na području Grada Zagreba, uspostaviti privremena regulacija prometa. Tom prilikom će dolaziti do povremenog kratkotrajnog prekidanja prometa uz pravovremena preusmjeravanja prometa te uz privremenu postavljenu prometnu signalizaciju, objavili su iz Policijske uprave zagrebačke.

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Nadalje, u četvrtak od 18.45 do 20.30 sati održat će se nogometna utakmica između GNK „Dinamo“ i KRC „Genk“ prilikom koje se prije i nakon završetka utakmice očekuje pojačani promet vozila i pješaka u zoni nogometnog stadiona Maksimir ali i na prometnicama Grada Zagreba.

Sukladno tome iz Policije savjetuju građane, odnosno sve sudionike u cestovnom prometu, a posebice vozače motornih vozila i pješake za razumijevanje te strpljenje za vrijeme privremene regulacije prometa navedenih dana.

Iz Policije naglašavaju striktno poštivanje svih uputa policijskih službenika kao i poštivanje i postupanje sukladno privremenoj regulaciji prometa na pojedinim prometnicama na kojima će biti prisutni policijski službenici te će biti privremeno postavljena prometna signalizaciji.

Komentari