OPET DRAME NA TREŠNJEVCI: Policija upala u kafić u Kranjčevićevoj i tamo zatekla deset osoba, privedena vlasnica (29)

Photo: Borna Filic/PIXSELL, Ilustracija

Na Trešnjevci se situacija ne smiruje, pa je tako u petak zagrebačka policija podnijela je kaznenu prijavu protiv 29-godišnjakinje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela širenja i prenošenja zarazne bolesti.

Kako su priopćili, policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela “Širenje i prenošenje zaraznih bolesti”.

“Sumnja se da je 4. veljače 2021. godine, postupajući suprotno Odluci Stožera civilne zaštite RH o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvide druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19, kao vlasnica trgovačkog društva koje u zakupu ima poslovni prostor u Kranjčevićevoj ulici, prekršila propisane mjere otvorivši za poslovanje ugostiteljski objekt u kojem su policijski službenici i službenici Civilne zaštite, zajedno s državnim inspektoratom, oko 14.40 sati zatekli 10 osoba koje su konzumirale pića u objektu. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je predana pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu”, stoji u njihovom priopćenju.


Komentari