OPAKO ‘OKINULI’ PO ZET-u: ‘Što je zadnje čuo terorist u Zagrebu? Karte na pregled!’

Na građane je ovo isprva ostavilo dosta šokantan dojam, ali Zagrepčani, duhoviti kakvi jesu, odmah su okrenuli situaciju na šalu.

Jučerašnje informacije kako se Sindikat vozača i prometnih radnika ZET-a sprema uputiti prijedlog Holdingu u kojem će potraživati bolju zaštitu kontrolora. Jedan od prijedloga bio je da kontrolori ZET-a hodočaste u pratnji policije u civilu, što i nije tako strašno, ali onaj drugi je pokrenuo lavinu reakcija. U drugome prijedlogu zahtjevaju da im se odobri polaganje zaštitarskog ispita kojime bi smjeli nositi kratko vatreno oružje, to jest, pištolj, a samim time smjeli bi i fizički zaustavljati korisnike ZET-ovih usluga.

>>> ZAGREPČANI OGORČENI! ZET-ovi kontrolori USKORO BI MOGLI DOBITI ORUŽJE

Na građane je ovo isprva ostavilo dosta šokantan dojam, ali Zagrepčani, duhoviti kakvi jesu, odmah su okrenuli situaciju na šalu. Društvene mreže i portali danas su obasuti pomalo ismijavajućim slikama u kojima se ZET-ovci uspoređuju s vojskom, policijom, specijalcima. Od Prljavog Harryja, do novih oružanih snaga i nadgrobne ploče s epitafom “Nije kupio pokaz”, pa sve do Bandića kao vrhovnog zapovjednika. Slike su popraćene komentarima tipa: “ZA ZET, SPREMNI!” i “Ubij, ubij, ubij, putnika”, pa onda “Ustani bane, čitač pokaza te zove”, “ZETstapo”. Parafarazirala se i poznata Harryijava fraza “Do I feel lucky”, a sada glasi ovako “So you better ask your self one question: ‘Do I have a ticket?’. Well do you baba”. No, najupečatljivija je pošalica koja je već postala hit, a glasi: “Što je zadnje čuo terorist u zagrebu? Karte na pregled”.

Evo nekih slikovnih primjera:

Facebook
Facebook
Facebook/Ja Zmaj
Facebook/Ja Zmaj
Facebook/Marekovich
Facebook/Marekovich

tombstone

Facebook
Facebook


Komentari