‘ONA JE ZA PSIHIJATRIJU, NE ZA ZATVOR’ Susjeda obitelji ne može sakriti bijes – majka je osmero djece i ovakvo nešto joj je nezamislivo

Foto: Zagreb.info/Pixsell

Hrvatska i dalje tuguje za djevojčicom koja je nakon teške borbe liječnika preminula na sam Uskrs u zagrebačkoj Klaićevoj, Klinici za dječje bolesti. Baka djevojčice, majka njenog biološkog oca, tri je puta pala u nesvijest.

“Vozili smo je na Hitnu i sada sama živi u kući, ne možete do nje”, rekli su susjedi i rodbina obitelji u kojoj je malena dvogodišnjakinja sustavno zlostavljana.

“Otac nije kriv, znao je ponekad popiti, ali nikada nije nasrtao na djecu. Majka, premda ja to ne mogu nazvati majkom, je ta koja je mlatila djecu. Ona bi po meni trebala dobiti 40 godina, šta 15, to nije ništa”, reagirala je vidno uznemirena jedna od susjeda, piše 24sata.

Baka djevojčice, odnosno majka njenog biološkog oca, tri je puta pala u nesvijest. Vozili su je na Hitnu i sada sama živi u kući, do nje se trenutno ne može. Susjedi o djevojčici imaju samo lijepe riječi:

“Bila je vesela, mala plavuša, svi smo je voljeli. Kada je došla, bila je uredne kose, čiste odjeće, ali smo kasnije primijetili da je malo zapuštena, vidjeli smo i modrice, ali njena majka je uvijek govorila kako se ozlijedila u igri s drugom djecom”.

Žena s početka priče nije prestajala optuživati svoju susjedu, majku djevojčice i ostale djece koja su im istog trena oduzeta.

“Imam osmero djece i nikada mi ne bi palo na pamet pretući tako jedno od njih. Ona je za psihijatriju, a ne za zatvor. Ne znam da li će se moći vratiti među nas”, rekla je.

Kada će se održati sprovod malene djevojčice koja je sada s anđelima, ne zna se, nitko od susjeda nije znao ništa.


Komentari