ONA JE TRENUTNO PRVA ZVIJEZDA ZAGREBA! Toliko je neodoljiva da ćete se u nju odmah zaljubiti (FOTO)

en.wikipedia.org

Osvojila je naša srca onog trenutka kad smo je ugledali.

Malo za promjenu, glavnu ulogu gradske ljepotice od silnih prekrasnih zagrebačkih ‘puca’, preuzela je jedna pomalo neočekivana mlada ljepotica. Naime, riječ je o trenutno prvoj zvijezdi zagrebačkog Zoološkog vrta, prekrasnom ženskom mladunčetu alpake. Riječ je o, kako joj tepaju svi koju su je vidjeli, djevojčici poznatog alpakašog para Annike i Jasspera koji su u Zagreb stigli prije dvije godine iz njemačkog Augsburga.

Čini se kako alpakama jako pogoduje zagrebačka klima pa su odlučile proširiti svoju obitelj i obradovati nas Zagrepčane, novom preslatkom prinovom. Djevojčica, koja za sada još nema ime, glavna je zvijezda zimskog programa “Egzotična zima u Zoološkom vrtu”, a kako bi se uskoro mogla odazvati posjetiteljima koji ju žele fotkati, ZOO provodi i natječaj za odabir imena.

Njezin tata Jassper trenutno je velika zvijezda u ZOO-u, a svoje slobodno vrijeme provodi okidajući “selfieje” sa posjetiteljima. No, malena će još morati pričekati na druženje s ljudima jer je dosta bojažljiva i privržena svojim roditeljima, a tek joj predstoji otkrivanje svega što ju okružuje. Ona je trenutno zauzeta isprobavanjem sijena i prolazi kroz fazu odvajanja od majčina mlijeka, no, iako ne paradira ponosno po Zoološkom, djevojčica je toliko neodoljiva da ćete se u nju zaljubiti na prvi pogled.

Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook


Komentari