Omiljena trgovina s niskim cijenama od sada i u Novom Zagrebu!

Izvor: Žabac Food Outlet

Mini trgovački lanac posljednjih mjeseci ipak nije ostao imun na posljedice ograničenja rada trgovina, kao mjere sprečavanja širenja koronavirusa, piše N1.

Jedini hrvatski lanac outlet trgovina hranom – zagrebački Žabac Food Outlet – širi poslovanje unatoč pandemiji koronavirusa. Na svojem Facebook profilu, naime, neki dan su najavili da otvaraju svoj četvrti dućan s hranom po niskim cijenama, prvi u Novom Zagrebu. Riječ je o prostoru u gradskoj četvrti Travno, u prizmelju tzv. Mamutice, najveće zagrebačke i hrvatske stambene zgrade.

“Trgovina se otvara 1. srpnja, nalazi se u Ulici Božidara Magovca 9, na oko 400 četvornih metara i u njoj će biti 15 zaposlenih”, kaže vlasnik Žapca Mario Žamboki za Poslovni dnevnik.

Ovaj je potez prelaska Save bio dugoočekivan, pri otvorenju svakog dosadašnjeg Žapca rastao je broj upita građana i kupaca kad će biti na novim lokacijama pa je tako i najava novozagrebačkog Žapca stekla dosta pozitivnih komentara i “lajkova”. Poruka je to koja jasno govori da je koncept prodaje hrane po cijenama sniženima i do 50-90% u odnosu na istu takvu robu u “normalnim” trgovinama pun pogodak. No, hoće li prvi food outlet južno od Save biti i jedini, planiraju li se i neki po drugim gradovima? “Moguće je da će ih biti još, a razmišljamo i u drugim većim gradovima otvoriti dućane”, kaže Žamboki.


Komentari

loading...
-->