OMETALA ISTRAGU? Iscjeliteljica iz Zagreba objavila da vidi u kakvom je stanju Matej pa sve obrisala

Foto: MUP/Privatni album

Potraga za Matejem Perišem (27) iz Splita se nastavlja. Mladiću se od kobnog izlaska u Beogradu u četvrtak uoči Stare godine gubi svaki trag. Puno je konfuznih informacija, ali i neriješenih pitanja. Obitelj nestalog Splićanina cijeni svaki oblik pomoći, no čini se da ima i onih koji ometaju istragu.

Iscjeliteljica Sandra Skender sa zagrebačkom adresom na svom Facebook profilu u petak je napisala status u kojem tvrdi da vidi da je Matej živ i da je kontaktirala hrvatsku policiju. Ubrzo je cijeli status obrisala, a je li se u navedeno umiješala policija, nije poznato.

“Od trenutka nestanka Mateja Periša vidim mnogo detalja”

“Ja od malena imam sposobnosti, između ostalog i da vidim ljude na daljinu. S policijom u Australiji sam surađivala u pronalasku nestalih osoba. Opisala bih im što vidim, a oni bi mi pokazali mapu i zajedničkim snagama bismo došli do tražene osobe. Pronašli smo zajednički četvero ljudi”, napisala je Sandra na početku objave i dodala da vidi puno detalja u nestanku Mateja Periša.

“Od trenutka nestanka Mateja Periša vidim mnogo detalja. Za pronalazak njega kao nestale osobe najbitniji su ovi – bježao je i skrivao se, što ste i sami kasnije utvrdili kroz nadzorne kamere. Vidim da je u jednom trenutku išao niz stepenice i ušao u jedan veliki tunel. Trčao je unutar njega. Koliko vidim povrijedio je nogu. Skrenuo je desno u jedan stari tunel. Vidim da je jako star i u blizini je kanalizacija. Ja vidim da je on još uvijek živ, ali nije u dobrom stanju”, napisala je Sandra i sve obrisala.

No, navedeno nije promaknulo novinarima Kurira koji u posjedu imaju screenshot Sandrine objave. Je li samo htjela skrenuti pažnju na sebe, ostaje misterija.

Inače, Sandra Skender je povratnica iz Australije. U intervjuu za Story u srpnju 2021. godine pohvalila se da “iscjeljuje ljude od bolesti, negativnih emocija reikijem i šamanizmom. Trenutno živi u Zagrebu, a rodom je iz Metkovića. Hvalila se i da su ju kontaktirale poznate hollywoodske face kao što su Drew Barrymore i Paris Jackson.

Komentari