‘OKREĆEM SE OKO SEBE I VIDIM NJU…’ Zagrepčanku bez riječi ostavila gesta jedne djevojke: ‘Nisam joj uspjela ni reći do kraja, a već je pristala’

Autobusni kolodvor (Foto: Ranko Suvar / CROPIX)

Često puta u životu, ma koliko dobro planirali unaprijed, na neke stvari ne možemo utjecati. Jedna takva situacija zatekla je i sugrađanku Moniku koja je došla na autobusni kolodvor kupiti kartu i u trenutku shvatila da je zaboravila uzeti karticu sa sobom.

Gotovine nije imala, a žena na blagajni joj je rekla kako u autobusu ima još šest slobodnih mjesta. Na sreću, u njenoj se blizini pojavila djevojka koja joj je učinila veliku uslugu i koja svima nama može poslužiti za primjer.

“Okrećem se oko sebe i vidim mladu prekrasnu Anu i pitam je bi li mi mogla platiti kartu da joj preko mbankinga prebacim iznos za kartu. Nisam ni uspjela reći do kraja odmah je rekla da može. Stoji na blagajni da mi kupi kartu dok ja upisujem podatke, nije uopće gledala u moj mobitel, što pišem, uzela je kartu. Nisam ni stisnula potvrdi transakciju već se okrenula i htjela otići dalje”, opisala je Monika svoju stresnu situaciju.

“Znači, ženo koliko si predivna, svejedno sam te morala zaustaviti da te zagrlim i kažem hvala”, napisala je Monika u Facebook grupi Ženski recenziraj.

Zbog ove plemenite geste, Monika traži Anu Š. kako bi ju počastila kavom.

“Ako čitaš ovo, ti si moj znak da stranac može biti jednak sestri, bratu i prijatelju. Hvala ti”, poručila je.


Komentari