OGRANIČENJE PROMETA: Ceste će biti privremeno zatvorene 5. i 6. rujna

zagreb.hr

Zbog Hanžekovićevog memorijala prometnice će biti privremeno zatvorene.

U ponedjeljak, 5. rujna od 17:00 do 22:30 sati biti će zatvoren zapadni kolnik ulice Hrvatske bratske zajednice od ulice grada Vukovara do Slavonske avenije te parkiralište između ulice Hrvatske bratske zajednice i Nacionalne i sveučilišne knjižnice

U utorak, 6. rujna od 8:00 do 20:15 biti će zatvorena Jarunska cesta od ulice Marijana Haberlea do Horvaćanskog zavoja, odnosno od ulaza u studentski dom te Horvaćanskog zavoja od Jarunske ceste do ulaza na parking Kineziološkog fakulteta.

Građanima se savjetuje da koriste alternativne pravce kako bi izbjegli gužve.

Gradonačelnik je svim natjecateljima poželio dobrodošlicu

U povodu održavanja Međunarodnog atletskog mitinga IAFF World Challenge Zagreb 2016 – Memorijal Borisa Hanžekovića, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je prisustvovao konferenciji za novinare u hotelu Panorama, piše Zagreb.hr.

Direktorica Mitinga Ivana Brkljačić je istaknula kako su hrvatske atletičarke, osvajačice medalja u Riju odradile 50 % posla na organizaciji Mitinga te da su njegovim organizatorima preostali tek tehnički detalji.

“Nažalost, zlatna olimpijka Sara Kolak neće nastupati zbog ozljede iz Berlina pa smo zato otkazali disciplinu ženskog koplja, rekla je direktorica Mitinga. Pozivam sve sugrađane da dođu danas kod fontana u Ulicu Hrvatske Bratske Zajednice gdje će se održati natjecanje u bacanju kugle te sutra u 18:00 u sportski park Mladost gdje će nakon natjecanja, u 21:00 sat nastupiti grupa Vatra”, kazala je Brkljačić.

Zaželjevši svim natjecateljima dobrodošlicu i odlične rezultate, gradonačelnik Bandić je naglasio kako su za postojanje Hanžekovićevog memorijala zaslužne upravo odlična Sandra, Blanka, ali i mlada Sara i Andreja.

Divim se vašoj energiji, volji i disciplini koju imate kada je u pitanju sport i sretan je čovjek koji živi sportski život”, rekao je gradonačelnik.

>>> HANŽEKOVIĆEV MEMORIJAL POČINJE VEĆ SUTRA: Požurite po svoju besplatnu ulaznicu

>>> OTVORENO BACALIŠTE NA FONTANAMA: Kuglu je za probu bacio i gradonačelnik Bandić (FOTO)


Komentari