Ograničen promet dijelom Heinzelove, zbog aktualnih radova zatvorene ove ceste

Zagreb.info / Ilustracija

Tramvajske linije prometuju redovito, a u autobusnom prometu moguća su odstupanja.

Zbog puknuća cjevovoda u zoni raskrižja Branimirove i Heinzelove te izlijevanja vode na prometnicu, prometuje se suženim dijelom kolnika Heinzelove u smjeru sjevera, prema postavljenoj signalizaciji. U javnom prijevozu primjenjuje se nedjeljni vozni red. Tramvajske linije prometuju redovito, a u autobusnom prometu moguća su odstupanja u redu vožnje na liniji 140 (Mihaljevac – Sljeme).

Zbog sanacije tramvajskog kolosijeka,  istočni dio Trga kralja Tomislava na dijelu od ulice Augusta Šenoe do Ulice kneza Branimira zatvoren je za promet do ponedjeljka za sav promet. Obilazni pravac je Ulica Augusta Šenoe – Palmotićeva – Ulica kneza Branimira.

Čulinečka cesta od Ulice Resnički gaj II do željezničke pruge zatvorena je zbog rekonstrukcije do 3. studenog za sav promet. Obilazno se prometuje ulicama Resnički gaj I. i Resnički gaj II.

U tijeku je, između ostalog, obnova kolnika i parkirališnih mjesta u Ulici grada Mainza. Za sav je promet zatvoren dio Karlovačke ceste i Fakultetskog dobra, Šabanova te Ulica Krvarić.


Komentari