Ognjen Vukojević ne smije prilaziti supruzi na manje od 200 metara: Oglasio se i HNS

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Bivši nogometaš Dinama i hrvatske reprezentacije, Ognjen Vukojević, kojeg je supruga prijavila za prijetnju, ispitan je u državnom odvjetništvu.

Nakon što je dao iskaz pustili su ga da se brani sa slobode.

“Odredili su mu mjere opreza – udaljenje iz doma i mjera zabrane pristupa supruzi bliže od 200 metara”, rekao jeza 24 sata Vukojevićev odvjetnik Nikola Mandić.

O cijelom slučaju oglasio se i njegov poslodavac, Hrvatski nogometni savez (HNS) gdje Vukojević radi kao izbornik U-20 reprezentacije.

“Hrvatski nogometni savez najoštrije osuđuje i ima nultu stopu tolerancije prema svakoj vrsti nasilja, a pritom posebno osjetljivom smatramo temu obiteljskog nasilja.

U ovom trenutku, HNS je o predmetnom slučaju upoznat iz medija te ne raspolaže sa svim i potpunim informacijama što se zaista dogodilo.

HNS maksimalno ozbiljno shvaća ovu situaciju te će pažljivo pratiti cijeli slučaj i promptno reagirati kada se utvrde sve činjenice”, stoji u njihovom priopćenju.

Podsjećamo, Vukojevićeva supruga prijavila ga je da joj je prijetio u alkoholiziranom stanju. Nakon dovršetka istrage predali su ga pritvorskom nadzorniku te je noć proveo u ćeliji na Oranicama.


Komentari