Oglasio se i vlasnik zapaljenog Mercedesa: ‘Imam nesuglasice s nekim ljudima’

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Sinoć je u požaru na novozagrebačkom naselju Lanište u potpunosti izgorio skupocjeni Mercedes GLE, a o svemu se oglasio i vlasnik vozila ustvrdivši kako ga nije strah.

”Policija provodi očevid kojim će se utvrditi je li požar podmetnut ili se automobil sam zapalio iako ne znam kolika je vjerojatnost da se to dogodilo”, ispričao je za Dnevnik.hr vlasnik zapaljenog Mercedesa Mato Senjak, vlasnik Galerije Blato.

Kaže da je uvjeren da će se utvrditi uzrok jer na mjestu događaja ima kamera, a na pitanje je li primao prijetnje i sumnja li na mogućeg počinitelja, Senjak kaže da policija sve utvrđuje. ”Imam nesluglasica s jednim, ali preuranjeno je govoriti”, rekao je oprezno Senjak.

Objasnio je da je skupocjeni automobil u vlasništvu leasing kuće i da je star 2-3 godine. ”Imam kasko, pa ako je netko htio namjerno napraviti štetu, napravio ju je osiguravajućoj kući, a ne meni”, kaže.

Nije me uopće strah, nemam problema, ali neugodna je situacija”, priznaje i dodaje da je važno da se nikome od obitelji ništa nije dogodilo.


”A automobil? Ma kupit ćemo bolji, iduće godine ide redizajn”, zaključio je.

Na zagrebačkom Laništu u noći s ponedjeljka na utorak izbio je požar na parkiranom automobilu Mercedes GLE 350D vrijednom više od pola milijuna kuna. Požar se prije dolaska vatrogasaca uspio proširiti i na još jedan automobil, ali je po dolasku vatrogasaca brzo ugašen.

Komentari

loading...
-->