OGLASILA SE VLASNICA KUĆICE: ‘Kod nas ne možete kupiti kuhano vino, ali Bero je dugogodišnji prijatelj’

foto: Davor Bernardić/Instagram

Fotografija nasmiješenog Davora Bernardića s čašom kuhanog vina u ruci uzburkala je strasti Zagrepčana, a nakon “sljemenskog skandala” oglasila se i vlasnica kućice Ivana Brčić koju je nastala drama uznemirila.

“Nije točno da je kućica zatvorena. Nikakva inspekcija nije došla. Kućica je radila u obliku catering usluga, no ograničeno. Na prozoru nudimo uslugu preuzimanja hrane jer na žalost nismo mogli poslužiti naše posjetitelje s pićem i kuhanim vinom jer su mjere na snazi”, objasnila je za Večernji.

Dodala je i da se kod njih ne može se kupiti kuhano vino, ali da bi voljela, ako im se to dozvoli, ponuditi goste kavom “to go”.

“Teško nam je što moramo odbiti naše posjetitelje u ove dane jer uz ovu prekrasnu zimsku idilu zaista je šteta ne popiti topli napitak i ugrijati se nakon zimskih radosti”, rekla je.

Na pitanje kako to da je Bernardić na njihovoj kućici kupio kuhano vino poručila je da vino nije kupio, već da je s njime bio počašćen.

“Bero je dugogodišnji posjetitelj Zagrebačke gore i kao takvome, skuhali smo mu vino, postavili scenografiju i iskoristili zimsku čaroliju za super fotke”.

Vlasnica poručuje da Sljemenska kućica može sve ugostiti i ovaj vikend, no samo uz stroge mjere koje su na snazi pa poziva građane na odmor i zabavu na Sljemenu uz naravno termosice i sve što je potrebno za zimske čarolije i radosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Davor Bernardić (@davor_bernardic)


Komentari