ODVRATAN PRIZOR NA OKRETIŠTU U DUBRAVI: Usred bijela dana izvadio spolovilo, smijao se i napravio ovo (FOTO)

Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

Nije poznato je li muškarac bio u alkoholiziranu stanju ili je pak riječ o izgubljenoj okladi, ali zapravo je nevažno jer je ovaj čin neprihvatljiv, štoviše, kažnjiv je.

Vjerovali ili ne, neki Zagrepčani kao da žive u Srednjem vijeku, a možda čak i nekoj ranijoj eri u kojoj se i nije previše držalo do kulture. Naime, na tramvajskom okretištu u zagrebačkoj Dubravi jedan je muškarac usred bijela dana pred očima svih tada prisutnih, što vjerojatno uključuje i djecu, izvadio spolovilo i pomokrio se po tramvajskoj pruzi. Uz sve to muškarac nije skidao osmjeh s lica. Nepoznato je je li muškarac bio u alkoholoziranu stanju, odnosno, je li riječ o kakvoj šali ili izgubljenoj okladi, a zapravo je to i nevažno jer ovakav čin jednostavno nije prihvatljiv.

Kako bi situacija bila još apsurdnija, u njegovoj blizini nalazi se vjerojatno najuređeniji javni WC u Zagrebu, WC u kojeg je uloženo oko milijun i pol kuna.

FACEBOOK: 'I TO JE ZAGREB'
FACEBOOK: ‘I TO JE ZAGREB’

Valja napomenuti kako je uriniranje u javnosti zabranjeno, a kazne iznose od 200 do 800 kuna, dok se ovaj čin može okarakterizirati i kao pokazivanje spolovila u javnosti, a kazna za to iznosi i od dvije do četiri tisuće kuna. No, čini se kako tada na okretištu nije bilo ni redara ni policije koja bi ovaj čin propisno kaznila.

>>> SNIMKA S TRGA KOJA JE ZGROZILA JAVNOST: Urinirao pred ljudima bez imalo srama (VIDEO)

>>> ŠOK U TRAMVAJU BROJ TRI! Potpuno gol muškarac pjevajući Severinine hitove zgrozio putnike (FOTO)

Komentari