ODRŽAO KONCERT ZA PAMĆENJE: Pogledajte kako je Joksimović ‘zapalio’ Arenu! (FOTO)

Facebook

Na trosatnom koncertu sve pjesme uglas je pjevalo oko 20 tisuća ljudi.

Najpopularniji srpski pjevač Željko Joksimović, sinoć je gotovo trosatnim glazbenim spektaklom potvrdio ono što se odavno zna – on i zagrebačka publika javno se vole! Oko 20.000 obožavatelja tako je uglas sinoć u prepunoj Areni Zagreb pjevalo najveće Željkove hitove poput Lane moje, Zvezda, Nije ljubav stvar i Ludak kao ja, a on je publici pripremio veliko iznenađenje – na videozidovima premijerno je prikazan spot za najnoviju baladu Olovni vojnik.

Facebook
Facebook

Obožavatelji su ispunili Arenu Zagreb čim su se otvorili ulazi, a na izlazak svog idola na pozornicu nisu trebali dugo čekati – Željko je koncert otvorio hitom s posljednjeg albuma Nisam te zbog lepote voleo te uz pratnju orkestra tijekom nastupa i sam pokazao svoje glazbeno umijeće svirajući note svojih najljepših ljubavnih pjesama.

“Zagrebački koncert Željka Joksimovića od prve je najave istaknut kao jedan od najiščekivanijih događaja na ovim prostorima, a u prilog tome govori i činjenica da čak i nakon što smo u prodaju pustili dodatnih 100, tražila se karta više. Izuzetno smo ponosni i sretni što smo mogli biti dio ovakvog spektakla u izvedbi glazbenika i umjetnika kakav je Željko Joksimović te što smo njegovim najvećim obožavateljima pripremili provod za Valentinovo koji će dugo pamtiti”, izjavio je producent i organizator Alen Ključe ispred Star produkcije.

Facebook
Facebook

Ovom turnejom Željko Joksimović promovirao je svoj posljednji studijski album Željko Joksimović na kojem je pokazao sav svoj talent kao skladatelj i izvođač. Koncert u Areni bio je ujedno i prilika da pjevač publiku podsjeti i na uspješnice s Eurosonga te vlastitog glazbenog projekta Balkan Bazaar koji se temelji na jedinstvenoj glazbenoj kombinaciji pop, filmskih i drugih kompozicija s tradicionalnim pjesmama, ali u potpuno novim aranžmanima.


Komentari