ODLUČIO POBIJEDITI VRUĆINU! Zagrepčanin zaboravio gdje je i prošetao u – OVOM! (FOTO)

Temperature se na suncu penju i preko 35 stupnjeva, a ni u hladu nije ništa bolje, no, neki imaju riješenje.

Ljetne vrućine, pa gotovo i tropske vrućine, preuzele su vlast nad Zagrebom. Liječnici savjetuju građane da ostanu u zatvorenom prostoru ako mogu između 10 i 17 sati jer je na snazi i opasnost o toplinskog udara. Temperature se na suncu penju i preko 35 stupnjeva, a ni u hladu nije ništa bolje. Nažalost, Zagrepčani su u ovim ljetnim danima poprilično ograničeni “osvježavajućim” sadržajem.

Jarun, Bundek i bazeni jedno su riješenje, ali uglavnom za stanovnike gradskih četvrti kojima su na dohvat ruke, dok se ostalima vjerojatno baš i neda putovati kroz gužve, tramvajima ili pak pješice kako bi se okupali u vodi čija je temperatura svega par stupnjeva manja nego vani.

Ipak, nekima niti najveće vrućine neće stati na put do osvježenja. U ponedjeljak 10. srpnja, oko 11 sati ujutro u Savskoj ulici u blizini Vjesnikova nebodera, jedan je Zagrepčanin odlučio hladovinu zamijeniti kupanjem. Obukao je kupaće, stavio sunčane naočale i ručnik preko ramena. Mladić se školski opremio za plažu i prava je šteta što se našao baš u Zagrebu, a ne, recimo, na moru. Gdje je točno mladić krenuo na kupanje ne zna se, ali za vjerovati je kako je krenuo ili na Jarun ili možda Mladost.

Facebook
Facebook

Bilo kako bilo, ovaj Zagrepčanin je vjerojatno oduševio sve koji su na njega naišli, a možda je neke i motivirao da i oni sami potraže osvježenje od ovih teških vrućina izvan svoja četiri zida. Samo što do osvježenja treba proći pakao na asfaltu.

>>> VRUĆE ZA ‘POLUDIT’: Prošetao je OVAKAV pored Glavnog i sve nasmijao do suza (FOTO)


Komentari