Odlična novost: Na Jarunu otvoren park za pse

sportskiobjekti.hr

Rekreacijsko-sportski centar Jarun dobio park za pse.
Kako bi uvažili prijedloge građana – vlasnika pasa te izašli u susret velikom broju naših posjetitelja, na Rekreacijsko-sportskom centru Jarun uređena je i ograđena površina na kojoj se psi mogu kretati bez povodca uz obvezni nadzor vlasnika. Prostor obuhvaća ograđeni dio zelene površine od oko 18.500 m2 između ulaza Hrvatskog sokola i ulaza Hrgovići.
Uz ograđenu površinu za kretanje/istrčavanje pasa, boravak pasa dozvoljen je i na preostalom dijelu RSC Jarun osim na dječjim igralištima, plažama i sportskim terenima. Kretanje pasa izvan ograđenog dijela dozvoljeno je isključivo na povodcu te uz obvezu čišćenja za svojim ljubimcima kako bi se omogućilo korištenje zelenih površina za šetnju, odmor i rekreaciju.
Nadamo se da će uvođenjem ovog sadržaja na RSC Jarun boravak građana – vlasnika kućnih ljubimaca na Jarunu biti još ugodniji te da će otvaranje nove javne površine za istrčavanje pasa smanjiti broj kućnih ljubimaca koji se ostatkom centra kreću bez povodca a ponekad i bez izravnog nadzora vlasnika.
Rekreacijsko-sportski centar Jarun je višenamjenski prostor namijenjen svim građanima i posjetiteljima te, u okviru mogućnosti, nastojimo izaći u susret i osigurati te održavati sadržaje za što veći broj korisnika, poručili su priopćenjem.

>>>RAJ ZA ČETVERONOŽNE PRIJATELJE: Popisali smo sve pseće parkove u Zagrebu

 


Komentari