‘ODJEDNOM MI JE MOBITEL POČEO ZVONITI’ Bivša predsjednica i Vladimir Šeks o drami u Bauerovoj

Patrik Macek/PIXSELL, Marko Prpic/PIXSELL

U zgradi u Bauerovoj ulici u petak se odvila prava drama kada se jedna osoba zaključala u stan i na prozore zalijepila uznemirujuće poruke “U STANU SU BOMBE”. Inače, na istoj adresi živi i bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, koja cijeloj akciji nije svjedočila jer je volontirala u Petrinji.

Taman nakon što je položila kamen temeljac za izgradnju kuće obitelji Radošević koja odgaja šestoro djece, zazvonio joj je mobitel.

“Nisam imala pojma što se događalo. Zvali su me novinari i poznanici i tako sam doznala da se nešto događa”, rekla je Grabar Kitarović za Jutarnji na povratku u Zagreb.

Drami nisu svjedočili ni ostali članovi obitelji.

“Suprug je bio na poslu, sin u školi, a ja na Banovini. Ne znam o čemu je točno riječ. Ne znam detalje, niti ne poznajem tu gospođu. No, koliko vidim iz medija, očigledno će se pobrinuti za nju i njene probleme”, kazala je bivša predsjednica napomenuvši kako je dobra sa susjedima koji žive na njenom katu, ali nije previše u kontaktu s drugima u zgradi, posebno od kada je zavladala pandemija koronavirusa zbog koje su svi kontakte morali svesti na minimum.

Vladimir Šeks, koji živi ulaz pored, također nije svjedočio nemilom događaju. Kratko nam je poručio da nije bio u stanu.

“Ne znam ništa, nisam bio doma”, rekao je.

Podsjećamo, u Bauerovu ulicu oko podne stigla je policija, ali i dvije antiterorističke jedinice koje su teško oružane, nakon što su dobili dojavu o osobi koja se želi samoozlijediti.

Policija nam je potvrdila da se radi o osobi koja je trebala medicinsku pomoć i da je adekvatno zbrinuta nakon dojave.

Sporne poruke su u međuvremenu uklonjene s prozora.

 

Komentari