ODGODA RADOVA: Izmjene na linijama 160, 163 i 166 će pričekati

Facebook

Mokri i skliski kolnici usporavaju promet na većini cesta, što u ovim trenucima ne utječe na redovitost tramvajskog prometa, no u autobusnom su moguća odstupanja od predviđenog voznog reda.

Zbog izvođenja radova na pripremi za asfaltiranje te asfaltiranju Donjodragonožečke ceste na dijelu od Ulice Pod Stoborom do Turopoljske ceste, u vremenu od ponedjeljka 19. 09. 2016. godine od 08,00 sati do petka 23. 09. 2016. godine do 04,00 sata, za sav promet bit će zatvorena navedena dionica.

Obilazni pravci za vrijeme izvođenja navedenih radova bit će:

– Donjodragonožečka – Pod Stoborom – Turopoljska – Donjodragonožečka i obratno.
Gradski ured za prostorno uređenje: Sugrađane upozoravamo na moguće poteškoće u prometu te molimo za strpljenje i razumijevanje.

“[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Iako su radovi trebali započeti oko 8 sati, nepovoljne vremenske prilike privremeno su odgodile početak, a autobusi spomenutih linija još uvijek voze uobičajenim trasama. Detaljnije informacije donosimo uskoro”, kazali su u ZET-u.[/box]

Ovi autobusi ipak voze

Autobusne linije 160 (Savski most – Lipnica – Havidić Selo), 163 (Savski most – Donji Trpuci – Gornji Trpuci) i 166 (Glavni kolodvor – Donji Dragonožec) od ponedjeljka, 19. rujna od 8 sati, prometovat će djelomično izmijenjenom trasom i to zbog obustave prometa Donjodragonožečkom cestom, na dijelu od Ulice Pod Stoborom do Turopoljske ceste.

Izmjene u prometu uvjetuje uređenje kolnika, a autobusi će zaobilaziti zonu radova.

Autobusne linije 160 i 163 prometovat će uobičajenom trasom do raskrižja Donjodragonožečke ceste i Ulice Pod Stoborom, nastavit će vožnju Ulicom Pod Stoborom, skretat će desno na Turopoljsku cestu te će redovnom trasom nastaviti prema Lipnici, odnosno Gornjim Trpucima.
U povratku će autobusi voziti istom trasom, a na Turopoljskoj cesti uspostavit će se privremena stajališta i to u neposrednoj blizini raskrižja s Donjodragonožečkom cestom.

Autobusi linije 166 vozit će uobičajenom trasom do raskrižja Turopoljske ceste i Ulice Pod Stoborom, skretat će desno u Ulicu Pod Stoborom, gdje će, “kod Kapelice”, biti privremeno izlazno, odnosno početno stajalište.

Cijenjene korisnike molimo za razumijevanje.

Završetak radova očekuje se u ranim jutarnjim satima petka 23. rujna.


Komentari