ODAZOVITE SE: Darujte krv, a onda trk u menzu na besplatan ručak!

Facebook

U prostorijama Studentskog centra u Zagrebu, u Savskoj 25, u tijeku je najveća studentska humanitarna akcija darivanja krvi u Zagrebu. 

U prostorijama Studentskog centra Sveučilišta u Zagrebu, u srijedu, 16. prosinca, održat će se “Veliko studentsko darivanje krvi” – najveća studentska humanitarna akcija ovoga tipa u glavnom gradu Hrvatske. Akcija se odvija u organizaciji Udruge studenata grada Splita pod geslom “Budi faca i sudjeluj”, a svi zainteresirani moći će joj pristupiti od 10 do 18 sati.

Broj sudionika raste iz godine u godinu, a da sve protekne u najboljem redu pobrinut će se stručni tim Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu.

Potaknuti predbožićnim duhom, studenti već niz godina organiziraju ovu manifestaciju, a dobra vijest za sve sudionike je kako ih nakon darivanja krvi očekuje besplatan ručak u restoranu Studentskog centra. Da bi čekanje u redu bilo što zabavnije pobrinut će se maskota Europskih sveučilišnih igara Zagreb-Rijeka 2016., hrčak Hrki, kao i volonteri koji će svim sudionicima ovog događaja ponuditi sve informacije o Igrama.


Komentari