ODABRAN DOGAĐAJ GODINE: Advent u Zagrebu okitio se laskavom titulom

U sklopu tradicionalne turističke manifestacije Dani hrvatskog turizma, Advent u Zagrebu dobio je nagradu za događaj godine.

Nagrada je dodjeljena u Bolu na Braču, a preuzela ju je Martina Bienenfeld. Osim u kategoriji Događaja godine, nagrade su podijeljene i u sljedećima: Kulturna turistička atrakcija godine, Inovacija u turizmu godine, Restoran godine, Turistička agencija godine, Marina godine, Kamp godine, Hotel godine, Osoba godine – nagrada “Anton Štifanić” za životno djelo, Turistička destinacija godine.

Natjecalo se više od tisuću djelatnika iz cijele Hrvatske.

Ove godine Advent u Zagrebu počinje 26. studenog, a s njime dolazi i najbogatiji program do sada.  Održavat će se na Trgu bana Jelačića, na Zrinjevcu, Europskom trgu, Ledenom parku, a tu su i manifestacije Fuliranje, Strauss u Oktogonu, Žive božićne jasle, Božićni sajam, s Božićnih balkona Zagrebu i umjetnički sajam Artomat, piše Večernji.

Službeno predstavljanje održat će se 3. studenog kada će i otkiri i detalje, a iz Turističke zajednice najavili su mnoge novosti. Program možete pogledati na adventzagreb.hr

>>> KRADU LI NAM BOŽIĆNI DUH? Advent se već smiješi s trgovačkih polica, evo što misle građani

>>> PRIPREME ZA NAJRASKOŠNIJI ADVENT DOSAD: Zagrepčane će ove godine dočekati i pravi Djed Božićnjak iz Finske

>>> BOŽIĆNA EUFORIJA VEĆ JE POČELA: Ukrasi i kuglice su u dućanima, a svi hoteli popunjeni su zbog Adventa


Komentari