ODABERITE CVIJET I SAZNAJTE ŠTO TO GOVORI O VAŠOJ VEZI!

Puzles

Na koji će cvijet sletejti leptir? Odgovor otkriva istinu o vašem odnosu s partnerom! Odaberite jedan cvijet i doznajte koji ste tip ličnosti te kakav temperament vas krasi.

 

Puzles

Cvijet A – Sretniji ste kad ste u vezi!

Vi niste netko tko slijepo žudi za odnosom samo zato da biste bili u vezi. Međutim, sretni ste i ispunjeni kad ste s nekim posebnim. Volite doživljavati posebne, male stvari s ljubavnim partnerom, a osjećaj stabilnosti donosi vam radost. Također, mislite da nije zabavno živjeti sam. Niste netko tko se oslanja na to da će ga druga osoba usrećiti, ali uvijek će vas usrećiti ako vam se dogodi da pronađete dobru vezu.

Preporuka partnera: Dobro ćete se slagati s nekime tko odabere cvijet B na ovom testu.

Cvijet B – Nećete započinjati vezu ako niste uvjereni da volite tu osobu!

Stvarno ne volite razmišljati o ljubavi, ali to ne znači da negativno gledate na nju. Osjećate da je život kratak i da pronalaženje ljubavi nije krajnji cilj. Ne želite biti u vezi samo da biste bili u vezi. Želite pronaći pravu ljubav s nekim. Nećete se obvezati sve dok ne budete potpuno uvjereni da je ta osoba netko koga volite duboko. Sretni ste sami i osjećate se ispunjeni svojim hobijima i interesima.

Preporuka partnera: Dobro ćete se slagati s nekime tko odabere cvjetove B i C na ovom testu.

Cvijet C – Vi ste netko tko uživa u slobodi!

Vi ste netko tko može živjeti sretno sasvim sam! Međutim, niste netko tko kaže: “Nikada neću biti u vezi s nekim!” Razumijete svoju slobodu i želju da budete sami. Vi ste neovisna osoba, pa ste prilično dobri u donošenju vlastitih odluka. Mislite da je vaše vrijeme vrlo važno i da je bolje za vas da živite sami! Ako ne pokušavate razmišljati o teškim dijelovima veze, moći ćete razmišljati o ljubavi i romantici u pozitivnijem svjetlu!

Preporuka partnera: Dobro ćete se slagati s nekim ko odabere cvijet C na ovom testu.

Cvijet D – Stvarno želite biti u vezi!

Stvarno želite upoznati nekoga posebnog! Često se osjećate usamljeno i sretniji ste kada se možete osloniti na nekog drugog. Kada razmišljate o sreći, mislite na obitelj, prijatelje i partnera. Važno je da imate stabilne emocionalne veze, obitelju, ljubav i brak. Sretni ste kad se družite.

Preporuka partnera: Vi ste netko tko se može prilagoditi bilo kojem partneru. Vi ste dobar slušatelj i razumni ste. Dobro ćete se slagati s nekime tko odabere cvjetove A ili D na ovom testu.


Komentari