Od svih parkirnih mjesta, izabrao je baš ovo! (FOTO)

Facebook/ "I to je Zagreb" (Anica Mazura)

Da se neki vozači parkiraju tamo gdje im uopće nije mjesto dokazuje jedna fotografija koju je poslala ljutita vozačica u Facebook grupu ” I to je Zagreb”.

“Ovo je moje parkirno mjesto, na temelju moje invalidnosti – susjed i ja imamo invalidska parkirna mjesta (ukupno su 2 za nas dvoje) – ne vidim zašto bih ja plaćala parking, da bi se dupeglavac kur*io na mom“, komentirala je u grupi autorica fotografije.

registracija 2

 

 


Naime, scene oko invalidskih mjesta česte su u svim kvartovima i u svakom dijelu grada. Da se dotični vozač u bijelom autu sparkirao doista bezobrazno vidljivo je iz same fotografije, a s tim se slažu i mnogi članovi ove grupe.

regaaa

“Hahaaaaa tješi se imam i ja takvog susjeda..i tlak mi uredno dize”, jedan je od komentara.

“Osoba stvarno mora bit dno dna da se ovako ponaša. Nemate nekog od Vaših ili susjeda kakvog, da mu u facu kaže kaj ga ide pa da to vise ne radi? Jeste zvali pauka? Možda oni mogu nešto, obzirom da se radi o invalidskom mjestu?”

“Ni ja ne kužim ljude – zakon daje minimum prava invalidima i od susjeda, a naročito onih koje smatramo prijateljima, očekivala bih više osjećaja i humanosti …, a danas je očito u modi iživljavati se na slabijima – dođu čobani u grad i onda se čude da dobiju po prstima radi ponašanja koje je kod njih doma uobičajeno – i onda još i prijete – ko drugi susjed šamarom”

 

 

Komentari

loading...
-->