OD SLJEDEĆEG TJEDNA DINAMO ĆE IMATI NOVU PREDSJEDNICU! Bivša je osobna tajnica Mamića

Prema pisanju Sportskih novosti, sljedećeg tjedna bi Dinamo trebao dobiti novog predsjednika. Točnije, po prvi put od osnivanja kluba, tu će počasnu titulu preuzeti žena. Riječ je o Vlatki Peras, jednoj od najvažnijih suradnica Zdravka Mamića. Peras je bila tajnica njegova kabineta i jedna od najbliskijih mu suradnika. U klubu je zaposlena od 1999. godine.

Vlatka Peras na glasu je kao iznimno lojalna čelnicima kluba, ali i kao stroga žena britkog jezika, a njezin je uspon u klubu bio izravno vezan uz Zdravka Mamića. Mamiću je godinama bila osobna tajnica i do njega se moglo doći samo preko Vlatke. Kada je zbog pravosudnih problema Zdravko Mamić koncem 2015. godine odlučio otići s mjesta predsjednika kluba, umjesto njega u Upravu su zasjeli Vlatka Peras, Amra Peternel i Krešimir Antolić.

Zanimljivo je da Vlatka Peras nije bila prvi favorit za novog predsjednika Dinama. Ta je čast trebala pripasti Pašku Dodiću, poznatom zagrebačkog zlataru i još jednom čovjeku od najvećeg Mamićeva povjerenja. Međutim, Dodić ipak nije bio spreman svoj komotan život zamijeniti s uvijek vrućom maksimirskom stolicom, koliko god ona atraktivno izgledala.

Inače, Vlatka Peras rođena je 21. ožujka 1977. godine u Zagrebu. S titulom magistra inženjerka zračnog prometa zaposlila se u Dinamu 1999. godine.

“Toliko godina sam u Dinamu da već dugo ne gledam na klub kao posao nego kao stil života. Naravno, izuzetno sam ponosna što sam postala članica Uprave najboljeg hrvatskog nogometnog kluba. To je velika čast, ali i još veća odgovornost”, kazala je nakon što je postala članica Uprave.


Komentari