Od ponedjeljka dostupna i mobilna poslovnica Holdinga, no Juričan koristi priliku i još danas ide u Upravu, hranit će ih kavijarom, tvrdi

FOTO: Zagrebački Holding

Mobilna poslovnica Zagrebačkog holdinga, nakon stanke zbog epidemiološke situacije uslijed pandemije koronavirusa i preventivnih mjera, u ponedjeljak opet počinje s radom. Ova će poslovnica do daljnjeg, tijekom radnog dijela tjedna obilaziti dvije gradske lokacije, ali će se u naseljima zadržavati dvostruko dulje u odnosu na raniji raspored, naveli su.

Tijekom prijepodneva građanima će biti na raspolaganju od 8 do 12 sati te u poslijepodnevnom terminu od 14 do 18 sati. Također, specijalizirano vozilo dostupno je i subotom.

U pokretnoj poslovnoj jedinici mogu se ažurirati pojedinosti ugovorenih usluga, osobni ili podaci o objektu, a integrirana je i ostala korisnička podrška, a za individualni dolazak (u zasebnom terminu i na kućnu adresu) građani se mogu obratiti Pozivnom centru i na broj 072 500 400. Uz starije, teže pokretne i sugrađane s invaliditetom, prednost u realizaciji ove usluge imaju sugrađani čiji su objekti oštećeni u potresu.

Raspored za sljedeći tjedan dostupan je ovdje.

Danas u podne, Dario Juričan, najavio je odlazak u Upravu Zagreb Holdinga kako bi obilježio četiri mjeseca od vlastitog desanta na Zagrebački holding kada je zahtijevao da mu se kao četvrtoplasiranom u Zagrebu na predsjedničkim izborima Holding preda kao plijen, kazao je.

“Točno u podne posjetiti ću Upravu Holdinga i tom prilikom nahraniti ih za gablec s kavijarom i žličicom, kao što je gradonačelnik Bandić običavao hraniti svoga intimusa Duška Ljuštinu. Također ću im zahvaliti što su u Plinaru primili Ivonu Ilijaš, suprugu Kazimira Ilijaša, nadvepra s gomiletinom funkcija u zagrebačkoj Skupštini, vođu kluba HDZ-a”, najavljuje.

Nakon jučerašnjeg odlaska Krstičevića i Tolušića, HDZ i Hrvatska su obezglavljeni, tvrdi, a sada nas samo Ilijaši mogu spasiti, nastavlja.

“Holding je uvijek znao izabrati najbolje kadrove i žličica kavijara moj je mali znak pažnje da ih natovim i zahvalim im se na tome”, zaključio je.


Komentari