Od danas na ove tri lokacije više nećete moći podnijeti zahtjev za izdavanje vozačke dozvole

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Brže odvijanje procesa rada na poslovima prijavništva i osobnih isprava.

Budući je od ponedjeljka 3. srpnja građanima omogućeno podnošenje zahtjeva za izdavanje vozačke dozvole na 5 novih šaltera u dvorani II. Odjela za prometne isprave na lokaciji: Heinzelova 98, od 10. srpnja 2017. godine, zahtjev za izdavanje vozačke dozvole više se neće moći podnijeti u tri gradske policijske postaje (II. PP Zagreb – Črnomerec, III. PP Zagreb – Dubrava i VI. PP Zagreb – Novi Zagreb), u kojima se od 20. ožujka obavljaju upravni poslovi.

Građani koji su do 7. srpnja 2017. podnijeli zahtjev za izdavanje vozačke dozvole u nekoj od tri gradske policijske postaje, izrađenu vozačku dozvolu moći će preuzeti u onoj policijskoj postaji u kojoj su podnijeli zahtjev.

Analizom statističkih pokazatelja unazad tri mjeseca (od 20.3.2017.), utvrđeno je da je u tri navedene policijske postaje iskazan najveći interes građana za podnošenjem zahtjeva za izdavanje osobne iskaznice i poslove prebivališta/boravišta te se u cilju efikasnosti i radi smanjenja gužvi na navedenim lokacijama, ovom odlukom omogućuje brže odvijanje procesa rada na poslovima prijavništva i osobnih isprava.

>>> Dobra vijest za građane: Otvoreno novih 5 šaltera u Heinzelovoj


Komentari