OBUSTAVA PROMETA ZBOG IZGRADNJE KANALIZACIJE: Linija 132 vozi izmijenjenom trasom

Facebook

Izgradnja kanalizacije uvjetuje obustavu prometa  na dijelu Ulice Mirka Bedeka i Ulice Zastavnice, i to u zoni od Hojnikove do Biljanske ulice.
Stoga će od četvrtka, 23. lipnja, do očekivanog završetka radova u ponedjeljak, 22. kolovoza, autobusna linija 132 (Savski most – Goli Breg – Brezovica) prometovati izmijenjenom trasom.

Sa terminala Savski most, autobusi prometuju uobičajenom trasom do raskrižja Remetinečke ceste i Ulice dr. Luje Naletilića, nastavljaju Naletilićevom, skreću desno u Prigradsku ulicu te prometuju Brezovičkom cestom i Golobreškom ulicom otkuda nastavljaju uobičajenom trasom do Hrvatskog Leskovca.

U Hrvatskom Leskovcu, autobusi će se okretati na privremenom početno-krajnjem stajalištu koje će biti uspostavljeno na parkiralištu u zoni raskrižja Ulice Mirka Bedeka i Ulice Leskovački brijeg, južno od pruge.

Iz Hrvatskog Leskovca, autobusi će prometovati uobičajenom trasom do raskrižja Prigradske ulice i Brezovičke ceste, nastaviti Prigradskom ulicom, Ulicom dr. Luje Naletilića te skrenuti desno na Remetinečku cesti  otkuda prometuju uobičajenom trasom do terminala Savski most.

Na izmijenjenom dijelu trase uspostavit će se obostrano stajalište na Prigradskoj cesti, u zoni raskrižja s Brezovičkom cestom, a autobusi će se prema potrebi zaustavljati i na svim usputnim stajalištima drugih linija.

Autobusi će u polascima iz Hrvatskog Leskovca polazit u vremenima kao iz Brezovice, dok se vremena polazaka sa terminala Saavski most ne mijenjaju.

>>>POSEBNA REGULACIJA PROMETA: Moguće gužve zbog radova u Vrapču i Hrvatskom Leskovcu


Komentari