OBUSTAVA PROMETA U KAŠINSKOJ I BISTRIČKOJ: Promjene na pet autobusnih linija

www.autobusi.org

Izmjena dijela autobusne trase.

Autobusne linije 261 (Dubec – Goranec), 262 (Dubec – Planina Donja), 263 (Dubec – Planina Gornja), 267 (Dubec – Markovo Polje) i 280 (Dubec – Šimunčevec), od utorka 22. ožujka, od 8 će sati prometovati preusmjereno zbog radova, odnosno obustave prometa na dijelu Kašinske ulice i to Bistričkom ulicom do kućnog broja 146.

Autobusi će s terminala Dubec, voziti uobičajenom trasom do raskrižja Zagrebačke i Bistričke ulice, nastavit će vožnju Zagrebačkom, terminalom Sesvete i Varaždinskom ulicom, skretat će lijevo na Vugrovečku cestu i Alejom Mira dolaziti do raskrižja sa Zlatarskom ulicom te dalje svojim uobičajenim trasama do krajnjih odredišta.

U povratku autobusi će voziti istim trasama, izuzev linije 267 (Dubec – Markovo Polje), koja neće ulaziti na terminal Sesvete, no okretat će se na postojećem okretištu u Markovom Polju.

Na izmijenjenom dijelu trase autobusi se neće zaustavljati na usputnim stajalištima, osim linije 267 koja će koristiti stajalište Bistrička – Zagrebačka i to u smjeru Varaždinske ulice.


Završetak radova očekuje se u ranim jutarnjim satima srijede 23. ožujka, oko 4 sata. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi bi se mogli odgoditi, o čemu ćemo pravovremeno izvijestiti.

Cijenjene putnike iz ZET-a mole za razumijevanje!

Komentari

loading...