OBNOVE ULICA I RADOVI NA CESTAMA I DALJE TRAJU: Ove prometnice trebate izbjegavati

Facebook

Iako se ljeto bliži kraju radovi po gradskim ulicama i dalje traju.

Od sanacije tramvajskih pruga preko obnove asfalta i ulica diljem Zagreba, gužve na ulicama se već lagano osjete i vidi se da su godišnji odmori pri kraju pa nemojte biti iznenađeni što grad više nije onako pust. a promet dodatno usporavaju obnove i radovi.

U subotu je započela rekonstrukcija tramvajske pruge na križanju Zvonimirove i Šubićeve ulice, što traje do srijede. Zauzimat će se dio kolnika, promet će se odvijati suženo po preostalom dijelu, a bit će onemogućeno skretanje iz Zvonimirove u Šubićevu ulicu, smjer zapad-sjever. Radovi će se danas odvijati i na Ilici, na dijelu od Zagrebačke do Kustošijanske ulice gdje će se voziti suženo po preostalom dijelu kolnikom, piše  Večernji list.

Vozači se preusmjeravaju na Slavonsku, Držićevu i Savsku prema zapadu ili centru grada. Od ponedjeljka će obnavljati i preostali dio sjevernog kolnika Vukovarske od Miramarske do Savske, a radovi će trajati do subote 29. kolovoza ujutro kada će taj dio ulice biti zatvoren.

Radi se i na tramvajskoj pruzi u Vlaškoj ulici od Vončinine do Draškovićeve : Za vrijeme 2. i 3. faze radova obilazni pravac prema sjeveru bit će kroz Draškovićevu ulicu, a radovi će potrajati do 30. kolovoza.


Diljem grada još traju veći radovi – Getaldićeva se nakon zamjene magistralnog vrelovoda otvara 1. rujna. U Ulici K. Metikoša, od Sajmišne ceste do sjevernog ulaza u TC Pevec radovi su do 4. rujna.

Zbog rekonstrukcije kolnika, izgradnje pješačko–biciklističke staze i parkirališta u Ulici I. Zahare, od Radničke ceste do ulaza u PC Zavrtnica i ta je ulica zatvorena do 4. rujna. Vozači se preusmjeravaju na Radničku, Držićevu, Branimirovu, Zavrtnicu. Radovi u sklopu Malih komunalnih akcija obavljaju se i brojnim drugim ulicama.

Branimirova kod Štefanovečkog zavoja: Uređenje pothodnika i autobusnog ugibališta do 5. rujna.

Slavonska av. Od Ul. Kruge do nadvožnjaka Heinzelove: Rekonstrukcija javne rasvjete na predmetnoj lokaciji tj prometnoj petlji, radovi će biti izvođeni do 29. kolovoza.

U Đakovačkoj i Dobrilinoj ulici obavljaju se rekonstrukcije, zbog radova se vozi zaobilazno i to do sredine rujna.

Komentari

loading...
-->