OBJAVILI DETALJE AKCIJE: Uhićenja više osoba zbog koruptivnih radnji vezanih uz izdavanje covid potvrda

Ilustracija (Zeljko Hajdinjak / CROPIX)

Policijska uprava zagrebačka objavila je detalje jutrošnje akcija s Uskokom u akciji uhićenja povodom lažiranja covid potvrda.

“Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke u suradnji s Ravnateljstvom policije, Policijskim nacionalnim uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (PNUSKOK), te u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (USKOK), započeli su jutros realizaciju opsežnog kriminalističkog istraživanja zbog sumnje na počinjenje koruptivnih kaznenih djela vezanih uz izdavanje COVID potvrda”, objavili su iz zagrebačke policije.

“Na području Policijske uprave zagrebačke te Policijske uprave krapinsko-zagorske, u tijeku su uhićenja više osoba te provođenje hitnih dokaznih radnji. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenih osoba bit će podnesena kaznena prijava Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, a osumnjičenici će biti predani pritvorskom nadzorniku”, najavjuju iz zagrebačke policije.


Komentari