OBITELJSKA DRAMA NA SLJEMENU! Došli uživati u snijegu pa proživjeli kalvariju na putu kući: ‘Molili smo ih da nas ne ostavljaju’

Besplatna žičara od svibnja (Foto: Darko Tomas / CROPIX)

Proteklog su se vikenda brojni Zagrepčani uputili na Sljeme kako bi vrijeme proveli prirodi, a otvorena ja i sezona skijanja pa uživanja nije nedostajalo. No jednoj je obitelji odlazak na Sljeme ostavio gorki okus.

Naime, kako je čitatelj ispričao za 24sata, s obitelji je otišao na Sljeme, a prije toga su na stranici zicarasljeme.com provjerili radno vrijeme žičare. Tamo je pisao da radi do 19 sati. I upravo tome bio je problem jer žičara radi do 18, kako je navedeno na stranicama ZET-a, dok ova stranica na kojoj se obitelj informirala nije službeni kanal tvrtke.

”Bio sam s djecom i suprugom. Bili smo tamo u 18:15 sati, pisalo je da rade do 19. Još je 30-ak ljudi bilo tamo, neki s djecom. Radnici su rekli da žičara radi do 18, ušli su u gondolu i otišli – dodao je čitatelj koji tvrdi da su nakon toga išli pješice. Molili smo radnike da nas ne ostavljaju. Rekli smo im da smo na papiru vidjeli da zadnja žičara ide u 19 sati. Rekli su nam da ne mogu ništa. Ostali smo gore s djecom”, ispričao je.

Tvrdi da su se uputili pješice prema parkingu Žičare, a tamo su zakasnili pa su došli nekoliko minuta nakon zatvaranja. Uspjeli su zamoliti zaštitara da ih pusti do njihovih automobila kako bi mogli doći kući.

Iz ZET-a su objasnili da je na njihovim stranicama jasno navedeno radno vrijeme do 18 sati te podsjetili da stranica zet.hr jedini službeni kanal. Osim toga, tvrde i da obitelj iz ove priče nije pješice išla, već da je po njih došao autobus.


Komentari