Obilježavanje Međunarodnog dana mladih na Šalati

commons.wikimedia.org

Već četvrtu godinu zaredom, Udruga ZAMISLI kroz Regionalni info – centar za mlade Zagreb u suradnji sa Športsko rekreacijskim centrom Šalata u srijedu, 12. kolovoza 2015., obilježit će Međunarodni dan mladih.

Povodom Međunarodnog dana mladih, u 18 sati, organizirati će se kviz u raznim kategorijama znanja pod vodstvom Maria Kovača! Prijava je besplatna, timovi su od najviše 5 članova, a najbolje ekipe očekuju nagrade.

Sve zainteresirane ekipe mogu se prijaviti putem linka: http://goo.gl/forms/QuWaIXPrhj ili na e-mail [email protected] s navedenim nazivom ekipe, imenima igrača i kontakt brojem.

Istog dana je od 13:30 do 18:00 sati, uz predočenje osobne iskaznice, mladima od 15 do 30 godina osiguran besplatan ulaz na bazene, a uz prethodnu najavu na porti ŠRC Šalate, od 10:00 do 18:00 sati može se koristi i košarkaški teren.

Glavna skupština Ujedinjenih naroda 1999. godine proglasila je 12. kolovoza Međunarodnim danom mladih s ciljem ukazivanja pažnje na probleme s kojima se susreću mladi. Prvi Međunarodni dan mladih na inicijativu UN-a obilježen je 2000. godine i otad se svake godine održavaju različite akcije širom svijeta. Mladi su društvena skupina koju u Republici Hrvatskoj, prema Nacionalnom programu za mlade od 2014.-2017., čine svi građani Republike Hrvatske u dobi od 15 do 30 godina.


Za sve dodatne informacije na raspolaganju je Danijela Bujević, stručna suradnica, [email protected], 091/1545400.

Komentari

loading...
-->