OPSEŽNI RADOVI U JEŽDOVCU: Dok je Heinzelova zatvorena za sav promet

Facebook

Izmjene autobusnih linija zbog radova u Ježdovcu i na Heinzelovoj.

Autobusna linija 168 (Savski most – Ježdovec – Prečko) prometovat će skraćeno od Prečkog do raskrižja Ježdovečke ulice i Ulice Vukasi, zbog izgradnje sabirnog kanala.  Početak treće faze radova započinje u utorak, 26. srpnja u 7 sati, a završetak se očekuje 8. kolovoza u 7 sati.

>>> Završetak treće faze radova očekuje se u ponedjeljak, 8. kolovoza, u 7 sati.

Radovi zatvaraju Heinzelova

Od srijede, 27. srpnja u 8.30 sati, započinju radovi na uređenju zapadnog kolnika Heinzelove ulice, te će sav promet biti zabranjen na potezu od Ulice grada Vukovara do Heinzelove 98.  Doći će do izmjena u trasama autobusnih linija 216 (Kvaternikov trg – Ivanja Reka), 217 (Kvaternikov trg – Struge – Petruševečko naselje), 237 (Kvaternikov trg – Kozari putevi) i 276(Kvaternikov trg – Ivanja Reka – Dumovec). Prestanak radova očekuje se 1. kolovoza u 4 sata. Do tada će autobusi voziti sa stajališta Kvaternikov trg, prolaziti Heinzelovom ulicom, gdje će skrenuti desno u Ulicu grada Vukovara.

Nakon toga će skrenuti na Aveniju Marina Držića, otkuda će nastaviti preko Slavonske avenije, te dalje svojim uobičajenim trasama. Autobusi će u suprotnom smjeru prometovati svojim trasama, kao i do sada. Autobusno stajalište “Heinzelova” biti će premješteno na sjeverni dio raskrižja Heinzelove ulice i Ulice grada Vukovara.

 

Komentari