OBAVIJEST FRAJERU: Potrgali mu brisače na autu, a on ostavio prijeteću poruku

Screenshot: Facebook

U Facebook grupi Zakaj volim Špansko objavljena je poruka koje je nasmijala mnoge članove grupe. Naime, jedan novi stanovnik kvarta parkirao se na krivom mjestu u krivo vrijeme i platio za to svojim brisačima, a onda je odlučio ostaviti poruku u kojoj je zaprijetio dotičnom ‘trgaču’.

Oneštećena stranka objasnila mu je situaciju u četiri točke. U prvoj mu se iz nekog razloga zahvaljuje što mu je potrgao brisače.

“Doselio sam se u kvart prije cca mjesec dana i prvi puta sam parkirao na tom mjestu oko 22 sata i najiskrenije nisam vidio utabani puteljak. Jasno mi je bilo zašto su brisači bili podignuti kada sam vidio puteljak (koji nije zakonski tu predviđen) iza auta. Ali da si baš morao potrgati brisače, to i nije bilo potrebno”, stoji u točki 2.

U trećoj točki ga je fino zamolio da na papiru ostavi svoj broj mobitela kako bi se našli i dogovorili da pokrije štetu koju je napravio. A ukoliko to ne upali, uvijek postoji i četvrta točka.

“Ukoliko ne ostaviš br. telefona, obećajem ti da ću se potruditi saznati tko si. Ako ikada saznam, vjeruj mi neću ostati dužan. A ti ćeš do tada misliti na mene jesam li saznao tko si i kako ću se ja tebi “odužiti”, pa eto želim ti ugodan život”, napisao je prijeteći, a čak malo i romantično, u četvrtoj točki.

Ne znamo kako će cijela priča završiti, ali drago nam je da poput dotičnog krivca ne moramo ostatak života gledati preko ramena.

Screenshot: Facebook

Komentari