Novogodišnji fijasko u zagrebačkom pubu: Gosti bijesni pozvali policiju kako bi prijavili ugostitelje, evo što kažu organizatori

Facebook/TheMoviePub

Nakon katastrofalnog dočeka prevareni gosti su se okupili na društvenim mrežama kako bi iskazali svoje nezadovoljstvo s uslugom The Movie Puba.

Nova godina u The Movie Pub-u u Savskoj, za velik broj gostiju bila je potpuni fijasko. Iako je u najavi pisalo da je u cijenu od 390 kuna uključena neograničena količina pića, toplo i hladno predjelo, pečenje, živa muzika… ako je vjerovati gostima, ponuda i nije bila tako bajna.

“Kada smo došli u Movie Pub u 21 sat dočekali su nas prazni pladnjevi, a stol nismo dobili iako smo se prijavili za sjedeća mjesta. Sat vremena smo tražili slobodne stolce, vino su nam poslužili u boci od travarice, a tamburaše nismo ni vidjeli. Na kraju smo oko 22.15 sati tražili povrat novca i otišli kod moje punice na sarmu”, rekao je jedan od gostiju za Jutarnji list.

Sličnu priču dijeli još stotinjak ljudi koji su Novu godinu odlučili proslaviti u The Movie Pubu. Hrane nije bilo dovoljno, vino se točilo u plastičnim bocama, prodano je mnogo više ulaznica nego što u pub stane ljudi. Na kraju je netko od gostiju pozvao policiju kako bi prijavili ugostitelje za prijevaru. Mnogima je to bio jedini svijetli trenutak večeri.

Nakon katastrofalnog dočeka prevareni gosti su se okupili na društvenim mrežama kako bi iskazali svoje nezadovoljstvo s uslugom The Movie Puba.

Mnogi od razočaranih gostiju su tražili povrat novca, ali za sada ga nitko nije dobio. Iz The Movie Puba su jednoj grupi poručili da neće dobiti povrat jer su ostali do ponoći, a da će povrat dobiti samo oni koji su otišli prije 22.30 sati, piše Jutarnji list.

Na svojoj službenoj Facebook stranici su izbrisali sve fotografije s dočeka i objave ogorčenih posjetitelja.

Odgovor iz zagrebačkog Puba

Nakon niza optužbi nezadovoljnih gostiju, portal Index prenio je njihov odgovor:

“Već 15 godina uspješno i bez primjedbi organiziramo doček nove godine u THE MOVIE PUB-u-
Nažalost ove godine je bilo određenih problema.

Zašto?

1:zbog kvalitetne i bogate ponude i relativno niske cijene (299,00 kn – 390,00 kn po osobi ,neograničeno hrana i piće iz ponude) bila je velika potražnja za doček Nove godine u THE MOVIE PUB-u.

2: kako to kod nas biva, nekoliko grupa koje su imale uplaćen doček Nove godine (unatoč ranijim upozorenjima da nema mjesta) doveli su sa sobom prijatelje koji su htjeli na licu mjesta platiti mjesto za doček Nove Godine, a što je bilo nemoguće zbog 1 mjesec ranije rasprodanog lokala.

Tom činjenicom nastala je gužva prilikom ulaska u lokal , zastoj i negodovanje gostiju , što je tražilo dodatni angažman osoblja.

Neželeći izazivati incidente, dio takvih gostiju je ušao u lokal, zauzimajući već prodana mjesta.

Zbog toga se desilo da 20-30 osoba nisu mogli doći do svojih mjesta pa su zamoljeni da pričekaju dodatne stolove i stolice.

Oni koji nisu imali strpljenja odmah su otišli i dobili su potvrdu za povrat uplaćenog novca uz našu ispriku.

Zbog takve neželjene situacije kasnilo se sa serviranjem švedskih stolova koje je počelo poslije 21:00h.

Švedski stolovi (kojih je bilo 5) su kontinuirano punjeni hranom iz ponude od 21:30h do 01:00h.

Na svim ostalim stolovima gostiju bilo je servirano kvalitetno bijelo i crno vino , vode,sokovi i aperitivi.

Također je bilo postavljeno 120 boca francuskog šampanjca.

Tamburaši su svirali uživo do jutarnjih sati .

O kvaliteti dočeka i zadovoljstva većine gostiju govori činjenica da su napustili lokal oko 5:00h ( ujutro) vidno veseli i zadovoljni.

Nakon odlaska gostiju iz lokala, ostalo je hrane i pića što govori da je bilo u dovoljnim količinama.

Imamo 101 razlog za opravdanje, ali u maniri dobrog ugostitelja prihvaćamo dobronamjerne kritike i odgovornost, i molimo za oprost.”


Komentari