Novinarka Vesna Kljajić: ‘Nitko tko drži do sebe ne ljetuje u tom tamnom vilajetu’

Foto: Facebook/ Vesna Kljajić

Napad u Kaštelima sablaznio je građane nakon što se snimka zlostavljanja mladića od strane nekoliko napadača proširila društvenim mrežama.

Ubrzo se doznala pozadina napada, ali i to kako je jedan od napadača, fizički napadnut ispred vlastite kuće, nakon čega je zadobio ozljede zbog kojih je završio u bolnici.

Cijeli događaj komentirala je i novinarka Vesna Kljajić koja nije imala ništa lijepo za reći o Dalmaciji, ali ni o napadačima, te je dodala kako je jedan od napadača dijete roditelja koji radi u MORH-u, te se postavila pitanje: “zanima li uopće ikoga što su u Dalmaciji stvorili ozračje u kome građani nemaju pomoć?”

“Objavljeno je da su dvojica napadača na dječaka u Splitu uhićeni.

Uhićeni,pa će biti pušteni uz pomoć svojih dičnih roditelja- čujem da jednom otac radi u MORH-u.

Bit će pušteni i nastavit će zastrašivati i ovog malog i drugu djecu koje sigurno ima još.
Ja stvarno ne znam kako nikoga u toj Dalmaciji ne zanima to što se Dalmacija pretvorila u geto u kojem caruju bande,lopovluk, divlji turizam i sve najgore što se može zamisliti. Nitko tko drži do sebe ne ljetuje u tom tamnom vilajetu.

Zanima li uopće ikoga što su u Dalmaciji stvorili ozračje u kome građani nemaju pomoć ni od sudova ni od policije,pa mladića koji je uzeo zakon u svoje ruke slave kao spasitelja i plaćaju mu obranu”, komentirala je Vesna Kljajić na Facebooku.

NAPAD U KAŠTELIMA: Jedan od napadača završio u bolnici? Žrtva otkrila što se dogodilo!

Komentari

loading...