NOVI PREDSJEDNIK SABORA dobio pismo potpore: ‘Hrvati nemaju snage za politikanstvo, nepotizam i klijentelizam’

Facebook

Pismo potpore upućeno je novom predsjedniku Sabora.

Akademik Željko Reiner dobio je pismo podrške od Udruge udovica hrvatskih branitelja Domovinskog rata RH Grada Zagreba i zagrebačke županije.

Pismo prenosimo u cijelosti:

“Poštovani gospodine Reiner,

ispred Udruge udovica hrvatskih branitelja Domovinskog rata RH Grada Zagreba i zagrebačke županije u zajedništvu sa Domovinskim srcem, iskreno zahvaljujemo i iskazujemo poštovanje na hrabrosti preuzimanja odgovornosti koju vam je u ovim teškim trenucima za hrvatsku državu povjerio hrvatski državni Sabor.

Predugo smo čekale da osoba na tako odgovornom položaju, u svom prvom obraćanju hrvatskom narodu, iskaže neskriveno domoljublje, prisjećanje na sve naše poginule supruge koji su dali svoje mlade živote za našu neovisnu Republiku Hrvatsku te razumijevanje za sve hrvatske branitelje i stradalnike.

Iskreno se nadamo i vjerujemo, kako ćete svoju viziju Domovine te snagu kojom ste osvojili hrvatske saborske zastupnike, ostvariti i opravdati povjerenje napaćenog hrvatskog naroda.

Jednu od najodgovornijih uloga u Državi, prihvatili ste u vrlo osjetljivom i teškom trenutku u kojem se nalazi naša Domovina i hrvatski narod, a koja više nema snage za politikantstvo, klijentelizam, nepotizam i manipulaciju svjetonazorima te prije svega očekuju ozbiljnost, pravednost, odgovornost i radišnost od svih. Najviše od onih koji njima moraju služiti, a ne njima vladati.

Vjerujemo da ćete uz svoj neosporni autoritet i mudrost, uz odabrane stručne suradnike, uspjeti našu Domovinu pravilno usmjeriti i izvući je iz velikih problema u koje su je svojim neodgovornim ponašanjem i raznim interesima, dovele sve dosadašnje vlasti te je pokušati stvoriti onakvom kakvom su je sanjali naši poginuli supruzi.

S poštovanjem i uz Božju pomoć,

Za UUHBDR RH Grada Zagreba i zagrebačke županije”, napisala je Rozalija Bartolić, predsjednica Udruge.


Komentari