Novi izvršni direktor Rimac Automobila: ‘Impresioniran sam energijom i spremnošću tima da uspije’

FOTO: Facebook / Rimac automobili

Novi izvršni direktor Rimac Automobila posta Tim Richardson. Kako ističu u Rimac Automobilima on kombinira dugogodišnje iskustvo te se već preselio u Hrvatsku i spreman je pomoći tvrtki da nastavi pružati sjajne rezultat prenosi Poslovni.hr.

Richardson u Rimac Automobile dolazi iz BorgWarnera, gdje je bio odgovoran za njihov “Transmission Systems Business” u Europi kao potpredsjednik i generalni direktor, vodeći uspješne inicijative za obnovu portfelja proizvoda i poboljšanje profitabilnosti. Njegovi dosadašnji rezultati pokazuju jake voditeljske vještine, opetovano dokazane kroz različite zadatke u okruženjima visokog tlaka, uključujući 12-godišnju službu britanskog vojnog časnika, pojašnjavaju iz Rimac Automobila.

“Naš tempo rasta donosi mnoge izazove. Tim je uspješan izvršni direktor u automobilskoj industriji s 20 godina iskustva u vođenju velikih operativnih organizacija. On nam se pridružuje u ključnom trenutku, kada se između ostalog trudimo strukturirati tvrtku”, rekao je za Poslovni.hr Mate Rimac, osnivač i izvršni direktor.

“Impresioniran sam energijom i spremnošću tima da uspije, kao i naravno moram istaknuti da se divim tehnologiji na kojoj se radi i razvija. Motiviran sam pridružiti se Rimac Automobilima u ovom uzbudljivom trenutku za kompaniju kada tvrtka nastoji razviti nove proizvode i tehnologije“, govori Richardson.

Komentari