NOVI DETALJI SLUČAJA: Nestali Karlo ostavio oporuku!

Nestali.hr

Podsjećamo, nestali Karlo Kurtenjak zadnje je viđen 10.travnja prijepodne u Zagrebu nakon što je s Vrbana krenuo na fakultet na Kennedyjevom trgu.

Jutros smo izvijestili kako je Karlova sestra Edita Kurtanjek ispričala jedan detalj koji bi mogao pomoći u potrazi za nestalim studentom. Objasnila je koji je bicikl Karlo vozio prilikom nestanka. Radi se o mountain bike Hercules Olpran, crveno sive boje.

Osim toga, pojavili su se novi detalji. Naime, njegova sestra Edita je ispričala kako je Karlo ostavio oporuku koju je prijavila policiji.

“Samo je napisao da svu svoju imovinu ostavlja roditeljima. Bila je jako suhoparno napisana, ali nije bila riječ o oproštajnom pismu ili bilo čemu što bi upućivalo na suicid. Oporuka je datirana s 9. travnjem, dan prije nego što je nestao”, kazala  je Edita Kurtanjek, prenosi Dnevnik.hr.

Dodala kako je na dan nestanka zabilježeno da je oko 8:20 podignut novac s bankomata.

“Nadam se da je živ i zdrav, možda je upao u neku zavadu ili našao curu pa otišao s njom. Ne znam što mu se dogodilo u glavi. Čim sam čula da je podizao novac s bankomata, otpisala sam mogućnost da si je učinio nešto nažao. To je netipično za njega”, kaže Edita za Dnevnik.hr.


Komentari