Nove izmjene na autobusnim linijama 132, 161, 162 i 169

Facebook

Obavijest iz ZET-a.

Autobusne linije 132 (Savski most – Goli Breg – Brezovica), 161 (Savski most – Kupinečki Kraljevec – Štrpet), 162 (Savski most – Ašpergeri – Kupinec) i 169 (Savski most – Kupinec), od četvrtka, 20. srpnja od 7 sati, do ranih jutarnjih sati subote, 22. srpnja, prometovat će uz nove izmjene na trasama, zbog izgradnje sabirnog kanala u zoni raskrižja Grančarske ulice i VI. odvojka Grančarske ulice.

Au
tobusi linija 161, 162 i 169 vozit će uobičajenom trasom do raskrižja Brezovičke i Pekarske ulice, nastavit će Pekarskom, skrenuti desno u Zadvorsku ulicu te Ulicom Strmec dolaziti do okretišta autobusne linije 159 (Savski most – Strmec Odranski). S okretišta u Strmcu autobusi će voziti Ulicom Mali Grm, do Šumskog puta i Leščine, skretat će desno na Breberničku cestu i u Palčičku ulicu, zatim lijevo u Grančarsku ulicu, kako bi uobičajenom trasom dolazili do krajnjih odredišta.  Istom će trasom autobusi voziti i u povratku.

Privremeno stajalište u zoni raskrižja Grančarske ulice i VI. odvojka Grančarske ulice se ukida.

Istovremeno, uspostavljaju se privremena autobusna stajališta u Pekarskoj ulici u smjeru juga te obostrana stajališta u zoni raskrižja Zadvorske ulice i I. odvojka Hudobičke ulice.

Autobusi linije 132 vozit će u smjeru Brezovice uobičajenom trasom do raskrižja Desprimske i Brezovičke ulice, nastaviti Brezovičkom, Hudobičkom i Grančarskom ulicom, skrenuti u I. odvojak Grančarske ulice,  nakon čega će se vratiti lijevo u Grančarsku te će Hudobičkom ulicom voziti do krajnjeg odredišta, odnosno stajališta Brezovica škola.
U povratku prema Savskom mostu autobusi linije 132 vozit će uobičajenom trasom.

Na trasi linije 132, u smjeru Brezovice, uspostavit će se privremeno autobusno stajalište u I. odvojku Grančarske ulice, kod kućnog broja 1.

Privremeno će se u smjeru juga ukinuti autobusno stajalište Grančarska 22.


Komentari