Nova rupa od metar i pol na Malešnici privremeno sanirana, a evo što poručuju Zagrebačkih cesta!

Nova rupa otvorila se u djeliću sekunde na zagrebačkim cestama – ovoga puta nakon što je kombi prošao križanjem Ulica Ante Topića Mimare i Marka Viriusa na Malešnici.

“Načuo sam da je rupa duboka jedan i pol metar”, rekao je čitatelj 24 sata čemu je dodao kako je kombi oštetio prednji branik prilikom prolaska križanja.

Zagrebačka policija potvrdila je 24 sata da su oko 14 sati zaprimili dojavu o rupi na kolniku koju su radnici Zagrebačkih cesta ogradili, a u četvrtak bi trebali krenuti sa sanacijom, a na križanju je zaustavljen promet.

“Križanje je vrlo prometno, posebno jer je blizu Samoborska cesta. Živim i radim nedaleko križanja i nikada nisam primijetio oštećenja ili rupe na kolniku. Rupa je nastala nakon što je dostavni kombi prošao križanjem. Unutra je samo zemlja, nema cijevi ili nečega sličnog”, objasnio je čitatelj.

“Predmetna lokacija i sam propad je privremeno saniran od strane Zagrebačkih cesta dok će Vodoopskrba i odvodnja d.o.o. sutra ujutro provesti detaljno snimanje, te nastavno sanaciju oštećenja”, rekli su iz Službe za informiranje.

Propad ceste, odnosno oštećenje na kolektoru javne odvodnje koje se dogodilo na križanju Ulice Ante Topića Mimare i Marka Viriusa na Malešnici, Zagrebačke su ceste privremeno sanirale, a Vodoopskrba i odvodnja d.o.o. sutra ujutro provesti detaljno snimanje, te nastavno sanaciju oštećenja.

Mole se građani za strpljenje i da koriste zaobilaze pravce do novih informacija.


Komentari